Kasvissosekeitto (peruna, porkkana, bataatti, palsternakka, inkivääri)

Keitä perunat ja juurekset liemikuutiolla maustetussa vedessä ja soseuta sauvalla.

Jos vettä näyttäisi olevan liikaa, ota mukillinen sivuun ennen soseutusta.

Lisää sulatejuusto ja anna hautua kunnes sulatejuusto on sulanut.

Tuore korianterisilppu herkullistuttaa tätä keittoa vielä entisestään

Herkkusoppa! :)

Veden haihtuminen keittäessä varmaan vähän muuttaa kaloreita, mutta mulla se ei ole niin justiinsa.

;)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Intopiukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g50g30kcal0.8g6.5g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.6kcal0.1g1.2g0g0.5g
Bataatti, kuorittu 10g8.1kcal0.2g1.7g0g0.3g
Palsternakka 5g3.2kcal0g0.6g0g0.2g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas5g14kcal1g0g1.1g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1g3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Inkivääri, tuore, silputtu1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana384g129kcal4.4g20.6g2.8g3g
Valittu annoskoko192g65kcal2.2g10.3g1.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna96g32kcal1.1g5.2g0.7g0.8g
Arvot/100g100g34kcal1.1g5.4g0.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323097