Suklaarusina-kaurakeksit

Sekoita kuivat aineet sulatettuun rasvaan ja rahkaan ohjeen järjestyksessä.

Sekoita maitoon 1 tl soodaa ja lisää lopuksi taikinaan.

Maustaa voit taikinaa oman mielen mukaan vaniljalla, kanelilla, mintulla tai käyttää esim.

kuivattuja marjoja jne.
Lusikoi pellille pieniä nokareita ja painele ne tasaisiksi.

Paista 200 asteessa n. 10 min.
Lisänä toimii erinomaisesti maustamaton tuorejuustonokare!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g31g19kcal3.1g1.3g0.1g0g
Margariini, flora kevyt 40 7.8g29kcal0g0.4g3.1g0g
Sokeri 26g107kcal0g26.4g0g0g
Suklaarusina (Panda), annos 100g25g108kcal1.2g16.4g4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2.1g14.1g0.2g0.7g
Kaurahiutale 56g209kcal8.1g31.9g4.1g5.6g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen23g7.7kcal0.8g1.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana384g1118kcal30.6g188.2g23g12.6g
Valittu annoskoko192g559kcal15.3g94.1g11.5g6.3g
Annoskoko puolitettuna96g279kcal7.7g47.1g5.8g3.2g
Arvot/100g100g291kcal8g49g6g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337333