Nypyn lohikatkarapupiirakka

Tästä annoksesta tulee iso uunipannullinen.

Paista 220 asteessa 35 min uunin alaosassa.

Käytin siis 2 sunnuntaipiirakkapohjaa.

Pohjan päälle katkaravut, lohi silputtuna, vihannekset.

Pilkoin siis kaikki täyteainekset isoon kippaan, sekoitin sekaisin ja sitten kippasin pohjan päälle.

Tällä määrällä täytettä on runsaasti.

Päälle sitten kevytkermasta, kananmunista, juustoraasteesta ja mausteista sekoitettu liemi.

( ja tietysti samassa kipassa, missä sekoitin täytteen, ei lisää tiskejä nääs)

Toinen kerma oli valion yrttinen ruokakerma, kun sattui olemaan kaapissa.

Vähemmillä kaloreilla pääsisi jos molemmat 4 % Floran sekoitetta tai peräti maitoa.

Mausteena pippurisekoitusta, tilliä en punninnut.

Hiilihydraatteja melko vähän, sopinee myös niitä pelkääville

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai40g148kcal2g12.8g10g0.8g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 15g26kcal2.6g0g1.7g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%20g32kcal0.5g0.5g3g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)20g12kcal0.2g0.9g0.8g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)20g52kcal5.2g0.3g3.4g0g
Katkarapu, rainbow30g30kcal6.9g0g0.3g0g
Tilli, tuore 5g1.5kcal0.2g0g0g0.1g
Purjosipuli 15g3.4kcal0.3g0.4g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 10g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana384g662kcal40.2g30.4g41.8g2.6g
Valittu annoskoko192g331kcal20.1g15.2g20.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna96g166kcal10.1g7.6g10.5g0.7g
Arvot/100g100g172kcal10.5g7.9g10.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448238