Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g38g11kcal1.7g0.8g0.1g0.6g
Broilerifilee, marinoimaton38g40kcal8.7g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.8g0g1.4g0g
Maito, Kevyt56g26kcal1.8g2.7g0.8g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa19g56kcal4.3g0g4.3g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g7g18kcal1.9g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana385g356kcal41g9g16.8g2g
Valittu annoskoko192g178kcal20.5g4.5g8.4g1g
Annoskoko puolitettuna96g89kcal10.3g2.3g4.2g0.5g
Arvot/100g100g93kcal10.7g2.3g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165555