Itämainen kanakeitto (karppi)

Laita vesi kiehumaan ja ruskista broilerinfileet ja sipulit.

Mausta suolalla, korianterilla, currylla ja inkivääritahnalla.

Lisää kiehuvaan veteen fond du chef ja broilerinfileet.

Pilko paprikat ja chilit, ja paista hetken pannulla.

Lisää kanaliemeen paprikat ja keitä n. 15 min. Lisää kaalit, kiehauta ja lisää kookosmaito.

Kuumenna ja tarkista maku.

Lisää lopuksi rosmariinia ja halutessasi tuoreen limen mehua.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Morrigan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee ohut leike miedosti suolattu (Atria), annos 100g32g31kcal6.1g0.4g0.5g0g
Paprika punainen 4.8g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika keltainen 4.8g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika vihreä 4.8g1kcal0g0.1g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 4.8g1.7kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kukkakaali 3.2g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi96g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g4.5g2.7kcal0.1g0.2g0.3g0g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)28g51kcal0.6g1.4g4.8g0g
Chili paprika punainen1.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana384g210kcal14.4g6.2g13.8g1g
Valittu annoskoko192g105kcal7.2g3.1g6.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna96g52kcal3.6g1.6g3.5g0.3g
Arvot/100g100g55kcal3.7g1.6g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203102