Kalapihvi

1. Jauha kalat, lisää sekaan muna.

2. Kuullota sipuli voissa ja lisää kerma, suola ja pippuri.

Kiehauta
3. Lisää tilli ja korppujauho.

4. Sekoita massat yhteen monitoimikoneen taikinakoukulla.

Jäähdytä jääkaapissa ja anna tekeytyä hetki.

5. paista väri pintaan kuumalla pannulla ja kypsennä loppuun uunissa. 175cel.

n.15min

Hox! Kala voi olla muutakin kuin haukea/lohta.

Särjet, ahvenet, säynet jne. kelpaavat hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Vilpertti79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki (Kela 1989), annos 100g70g57kcal12.9g0g0.5g0g
Lohifilee 70g137kcal13.1g0g9.5g0g
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)14g23kcal0.4g0.4g2.1g0g
Tilli, tuore 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl16g21kcal2.1g0.1g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Korppujauho 5.6g21kcal0.6g4.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana384g624kcal58.6g10.2g38.6g1g
Valittu annoskoko192g312kcal29.3g5.1g19.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna96g156kcal14.7g2.6g9.7g0.3g
Arvot/100g100g162kcal15.2g2.7g10g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213855