Kalastajan lohipasta

1. Leikkaa sipulit pieniksi kuutioiksi.

2. Kuullota sipulikuutiot öljyssä paistokasarin pohjalla, lisää kirjolohisuikaleet ja paista.

3. Lisää valkoviini ja hauduta muutaman minuutin ajan.

4. Lisää Flora Ruoka ja tuorejuusto.

5. Mausta kastikepohja murennetulla kalaliemikuutiolla.

6. silppua tilli ja tsekkaa pastat
7. Lisää tilli kastikkeeseen.

8. Mausta maun mukaan mustapippurilla.

9. Hauduta kastiketta sen verran, että kirjolohi lämpenee.

Annokset on todella isoja että melkein voi tehdä kuudellekin :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu25g75kcal1g1g7.5g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)31g19kcal0.3g1.4g1.2g0g
Kirjolohisuikale naturel, apetit, 150g38g90kcal6.8g0g6.8g0g
Tilli, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Täysjyväpasta, Penne Ziti Rigate (Divella), annos 85g54g179kcal6.5g35.5g1.2g3.3g
Valkoviini kuiva 15g10kcal0g0.1g0g0g
Kalaliemikuutio 1.4g4.2kcal0.1g0.5g0.2g0g
Oliiviöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g23g6.2kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana385g829kcal30.2g79.4g40.6g7.4g
Valittu annoskoko192g414kcal15.1g39.7g20.3g3.7g
Annoskoko puolitettuna96g207kcal7.6g19.9g10.2g1.9g
Arvot/100g100g215kcal7.8g20.6g10.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82979