Suppilovahverorisotto

Haihduta sienistä vesi pannulla, lisää öljy ja sipuli, kuullota.

Lisää kalkkunasuikaleet, ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon riisi ja anna hetken kaikkien aineiden kuulottua.

Lisää vesi.

Anna ruoan kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Lisää maissi ja tarvittaessa vettä.

Kypsennä vielä 5 minuuttia.

Mausta risotto hunajalla, timjamilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g19g5.6kcal0.2g0.7g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Rypsiöljy 3g26kcal0g0g3g0g
Kalkkunafilesuikaleet hunajamarinadissa (Atria), annos 400g44g48kcal7.4g1.1g1.5g0g
Risottoriisi (Risella), 60g33g115kcal2.6g24.6g0.6g1g
Vesi, vesijohtovesi 66g0kcal0g0g0g0g
Maissi, pirkka11g14kcal0.3g2.8g0.1g0.4g
Hunaja 6.6g22kcal0g5.3g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana385g466kcal21.2g70g10.6g3.2g
Valittu annoskoko193g233kcal10.6g35g5.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna96g117kcal5.3g17.5g2.7g0.8g
Arvot/100g100g121kcal5.5g18.2g2.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108414