Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 104g66kcal3.1g5g3.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)42g52kcal4.6g0.1g3.7g0g
Rypsiöljy 4.7g41kcal0g0g4.7g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g38g131kcal1.3g30.3g0.4g1.1g
Leivinjauhe 1.6g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.6g6.2kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana385g599kcal18.2g75g24.8g2.2g
Valittu annoskoko193g300kcal9.1g37.5g12.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna96g150kcal4.6g18.8g6.2g0.6g
Arvot/100g100g156kcal4.7g19.5g6.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121300