Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g35g259kcal0g0g28.6g0g
Sokeri31g124kcal0g30.5g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl30g40kcal4g0.2g2.6g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)70g217kcal11.9g37.7g2g9.1g
Leivinjauhe 0.9g1.5kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.4g5.6kcal0g1.4g0g0g
Marianne crush 150g25g105kcal0.3g21g2.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana385g1503kcal32.4g182.2g70.6g19g
Valittu annoskoko193g751kcal16.2g91.1g35.3g9.5g
Annoskoko puolitettuna96g376kcal8.1g45.6g17.7g4.8g
Arvot/100g100g390kcal8.4g47.3g18.3g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622