Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g125g217kcal8.4g40.6g1.7g3.7g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g5g11kcal0.7g1.1g0.4g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g63g135kcal15.4g0g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana385g725kcal49g83.4g20.4g7.4g
Valittu annoskoko193g363kcal24.5g41.7g10.2g3.7g
Annoskoko puolitettuna96g181kcal12.3g20.9g5.1g1.9g
Arvot/100g100g188kcal12.7g21.7g5.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=193943