Jauhelihakastike

Ruskista Jauheliha ja mausta.

Laita lihat lautaselle odottamaan.

Hienonna suolakurkut.

Ruskista jauhot kuumalla pannulla ja lisää vesi, suurusta kastike vettä kiehuttamalla ja sekoittamalla, kunnes liemi on tasaista.

Lisää kasvisliemikuutio ja tuorejuusto.

Mausta ja anna kiehua hetki.

Lisää jauheliha ja suolakurkut ja hiukan vettä.

Sekoita ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5min välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Milliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g100g170kcal19g0g10g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)5g16kcal0.8g2.7g0.1g0.6g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.7g13kcal0g0g1.4g0g
Suolakurkku (Rainbow)6.2g1.9kcal0g0.4g0g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light2.5g4.5kcal0.2g0.1g0.4g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.7g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.2g3.8kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana385g417kcal40.2g6.8g24.4g1.2g
Valittu annoskoko192g208kcal20.1g3.4g12.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna96g104kcal10.1g1.7g6.1g0.3g
Arvot/100g100g108kcal10.5g1.8g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=196014