Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 45g181kcal0g44.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu48g60kcal5.2g0.1g4.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 28g98kcal2.9g19.9g0.3g1g
Leivinjauhe 0.9g1.5kcal0g0.3g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1g3.9kcal0.2g0.1g0.2g0.3g
Maitosuklaa 35g188kcal3.5g17.5g11.5g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 35g249kcal0.3g0.1g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana385g1561kcal24.2g165.2g88.6g2.6g
Valittu annoskoko193g780kcal12.1g82.6g44.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna96g390kcal6.1g41.3g22.2g0.7g
Arvot/100g100g405kcal6.3g42.9g23g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772