Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 88g19kcal0.8g2.2g0.3g1.7g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper88g254kcal22.8g0g18.4g0g
Ruokaöljy keskiarvo 18g155kcal0g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana385g854kcal47.2g4.4g72.4g3.4g
Valittu annoskoko193g427kcal23.6g2.2g36.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna96g214kcal11.8g1.1g18.1g0.9g
Arvot/100g100g222kcal12.3g1.1g18.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300672