Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 102g78kcal1.9g15.8g0.2g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g44g12kcal0.3g2.6g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g37g85kcal4.1g0.2g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana385g358kcal13g38.4g16.6g4.4g
Valittu annoskoko193g179kcal6.5g19.2g8.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna96g90kcal3.3g9.6g4.2g1.1g
Arvot/100g100g93kcal3.4g10g4.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330682