Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu24g30kcal2.7g0.1g2.2g0g
Sokeri 34g139kcal0g34.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g39g11kcal0.2g2.3g0.1g1g
Vehnäjauho puolikarkea 29g101kcal3g20.6g0.4g1g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen20g145kcal0g0g16.1g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g10g72kcal0.1g0.1g8g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g10g25kcal1.4g0.3g2g0g
Tomusokeri 1dl=60g25g100kcal0g25.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana385g1250kcal14.8g166g57.6g4g
Valittu annoskoko192g625kcal7.4g83g28.8g2g
Annoskoko puolitettuna96g313kcal3.7g41.5g14.4g1g
Arvot/100g100g325kcal3.8g43.1g15g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=356081