Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g2.1g11kcal0g0g1.2g0g
Katkarapu 16g11kcal2.3g0g0.2g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)2.1g3.6kcal0g0.1g0.4g0.1g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 5.2g5.6kcal0.4g0.8g0g0.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 21g41kcal0.3g0.4g4.2g0.9g
Sokeri 1g4.2kcal0g1g0g0g
Katkarapu 94g64kcal13.5g0g1g0g
Ketsuppi 21g19kcal0.3g4g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana385g336kcal34.4g15.6g14.4g3.6g
Valittu annoskoko192g168kcal17.2g7.8g7.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna96g84kcal8.6g3.9g3.6g0.9g
Arvot/100g100g87kcal8.9g4.1g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=71073