Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 31g222kcal0.4g0.1g24.9g0g
Sokeri 45g181kcal0g44.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu23g29kcal2.5g0.1g2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai26g92kcal3.1g18.6g0.6g0.8g
Leivinjauhe 2.6g4.6kcal0.1g1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.9g3.2kcal0g0.7g0g0g
Banaani, kuorittu 65g56kcal0.7g11.8g0.3g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana385g1176kcal13.6g153.8g55.6g4g
Valittu annoskoko192g588kcal6.8g76.9g27.8g2g
Annoskoko puolitettuna96g294kcal3.4g38.5g13.9g1g
Arvot/100g100g306kcal3.5g40g14.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98586