Hirvenlihapata

Liha kuutioidaan halutun kokoiseksi, siihen otetaan väri pannulla (Flora kevyt culinesse) ja halutessa maustetaan pippurilla ja suolalla.

Sipuli ja paprika pilkotaan "suupaloiksi", porkkana pienemmäksi.

Sitten vaan kaikki ainekset pataan, kansi päälle ja kypsennyt 200 asteessa 1,5-2h.

--> Mitä pidempi kypsennysaika, sitä mureampi lihasta tulee.

--> Hirvenliha voidaan korvata poron-, naudan- tai sianlihalla)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 50g56kcal10.6g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Paprika punainen 31g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Porkkana 25g8.2kcal0.2g1.4g0g0.6g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)25g10kcal0.3g1.8g0.1g0.3g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g3.7g17kcal0g0g1.9g0g
Flora ruoka kevyt & paksu31g19kcal0.3g1.4g1.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.6g4.2kcal0.2g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana385g261kcal24.4g14.8g10.2g3.8g
Valittu annoskoko193g130kcal12.2g7.4g5.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna96g65kcal6.1g3.7g2.6g1g
Arvot/100g100g68kcal6.3g3.8g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107752