Raparperikiisseli - sokeriton

Keitä raparperin palat makeutetussa vedessä (1 l ) kypsiksi = riekaleiksi.

Sekoita loppuun, kylmään veteen perunajauhot ja lisää kiehuvaan seokseen nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna pulpahtaa kerran, kaada kulhoon ja ripottele makeutusjauhetta pintaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 38g13kcal0.3g2.1g0g0.5g
Makeutustabletti (Cologran) 1kpl 0,05g0.1g0kcal0g0g0g0g
Perunajauhot, Kolmen Konstin 4rkl=60ml=42g5.2g18kcal0g4.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana386g60kcal0.6g12.8g0g1.2g
Valittu annoskoko193g30kcal0.3g6.4g0g0.6g
Annoskoko puolitettuna96g15kcal0.2g3.2g0g0.3g
Arvot/100g100g16kcal0.2g3.3g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418081