Parsakaali-kukkakaalikeitto

Kuullota sipuli ja pilkotut kaalien varret öljyssä kattilassa.

Keitä kasvikset pehmeiksi suolavedessä.

Kaada vesi talteen ja soseuta kasvikset.

Lisää vettä, maitoa ja mausteita maun ja halutun koostumuksen mukaan.

Kiehauta (muista vahtia, ettei pala pohjaan!) vielä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl33g10kcal1.5g0.6g0.1g0.5g
Kukkakaali 56g14kcal1g1.2g0.2g1.3g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen38g12kcal1.2g1.8g0g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana386g85kcal7.6g8.2g1.6g3.8g
Valittu annoskoko193g43kcal3.8g4.1g0.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna97g21kcal1.9g2.1g0.4g1g
Arvot/100g100g22kcal2g2.1g0.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307892