Papusienivuoka

Kuullota sipulit ja ihan pieniksi kuutioidut porkkanat öljyssä puolipehmeiksi.

Lisää pieneksi pilkotut tomaatit, purjo ja valkosipuli sekä pure ja fariinisokeri.

Hauduta kypsäksi.

Lisää kypsät pavut ja sienet sekä haluamasi mausteet (mm. mustapippuri ja yrtit sopivat hyvin), sekoita ja kaada ruoka uunivuokaan.

Hauduta uunissa noin 45 min.

Mikäli haluat, voit lisätä vuokaan myös siankylkeä, kinkkua tai pekonia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Purjosipuli 14g3.2kcal0.3g0.3g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g5.1kcal0.1g1.1g0g0.5g
Tomaatti, tuore28g5.7kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Papu valkoinen, keitetty 28g30kcal2.4g3.9g0.1g2g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk20g7.7kcal0.3g1.5g0g1g
Fariinisokeri2.1g8.6kcal0g2.1g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g70g21kcal0.7g2.8g0.2g0g
Oliiviöljy 3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana386g235kcal8.2g26.4g8.4g8.6g
Valittu annoskoko193g118kcal4.1g13.2g4.2g4.3g
Annoskoko puolitettuna97g59kcal2.1g6.6g2.1g2.2g
Arvot/100g100g61kcal2.1g6.8g2.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88914