Kermainen lohikeitto by Minde

Keitä lohifileet ja poista niistä nahkat.

Kuori perunat ja porkkanat ja laita ne vähään veteen kiehumaan.

Lisää keittoon 3 kpl fond du chef kasvisliemikuutioita.

Sulata voi mikrossa ja sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot.

Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää keiton joukkoon voi-vehnäjauhoseos.

Anna saostua.

Lisää keittoon kalojen keitinliemi ja ruokakerma.

Lisää keittoon puhdistamasi kalan palat ja anna hautua hetken.

Nauti herkullisesta, kermaisesta keitosta!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 500g826kcal83.7g0g55g0g
Yleisperuna raaka (Tyrnävän), annos 100g425g289kcal6.8g56.1g0.8g3.4g
Porkkana, raaka, annos 100g260g73kcal1.6g14.6g0.5g6.5g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g42g50kcal1g2.5g3.8g0.6g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%165g181kcal4.5g4.5g16.5g0g
Voi 13g91kcal0.1g0g10.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai16g57kcal1.9g11.5g0.3g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g3135kcal199.2g178.4g174.2g22g
Valittu annoskoko1920g1567kcal99.6g89.2g87.1g11g
Annoskoko puolitettuna960g784kcal49.8g44.6g43.6g5.5g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.6g4.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440264