Kasvissosekeitto (peruna, porkkana, bataatti, palsternakka, inkivääri)

Keitä perunat ja juurekset liemikuutiolla maustetussa vedessä ja soseuta sauvalla.

Jos vettä näyttäisi olevan liikaa, ota mukillinen sivuun ennen soseutusta.

Lisää sulatejuusto ja anna hautua kunnes sulatejuusto on sulanut.

Tuore korianterisilppu herkullistuttaa tätä keittoa vielä entisestään

Herkkusoppa! :)

Veden haihtuminen keittäessä varmaan vähän muuttaa kaloreita, mutta mulla se ei ole niin justiinsa.

;)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Intopiukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g500g300kcal7.5g65g0.5g4.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Bataatti, kuorittu 100g81kcal1.6g16.8g0g3g
Palsternakka 50g32kcal0.3g5.9g0.2g2.3g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas50g140kcal9.5g0g11g0g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 10g31kcal0.9g1.3g2.3g0.2g
Inkivääri, tuore, silputtu10g8kcal0.2g1.8g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g1294kcal42.4g205.4g29g30.4g
Valittu annoskoko1920g647kcal21.2g102.7g14.5g15.2g
Annoskoko puolitettuna960g324kcal10.6g51.4g7.3g7.6g
Arvot/100g100g34kcal1.1g5.3g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323097