Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g162g241kcal7g51.8g0g0g
Kermaviili Ingman 10%506g607kcal15.7g22.3g50.6g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g51g129kcal9.2g23.5g3.9g8.2g
Kananmuna kuoreton 139g199kcal17.4g0.4g14.3g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1063g2417kcal201.9g0g180.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g7186kcal502.4g196g498.8g16.4g
Valittu annoskoko1920g3593kcal251.2g98g249.4g8.2g
Annoskoko puolitettuna960g1797kcal125.6g49g124.7g4.1g
Arvot/100g100g187kcal13.1g5.1g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112745