Soijarouhesämpylät

Resepti muokattu Hyvä Terveys 3/2009 s. 76 ohjeesta:

Liota soijarouhepapuja 50 min.
Lämmitä vesi ja öljy 40 asteiseksi.

Sekoita hiiva, suola, siemenet ja leseet vehnäjauhoihin.

Lisää ne ja murskatut valkosipulin kynnet sekä soijapapurouhe veteen.

Sekoita.

Alusta grahamjauhot joukkoon.

Kohota lämpimässä peitettynä 30 min. Pyöritä sämpylöiksi.

Kohota.

Voitele vedellä.

Paista 225 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Aretta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 721g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 65g574kcal0g0g64.9g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g13g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 12g0.3kcal0.1g0g0g0g
Auringonkukansiemen 120g714kcal27.6g15.1g59.5g7.2g
Kauralese 72g260kcal13g32.9g5.6g12.6g
Valkosipuli 10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Soijarouhe, vaalea 42g162kcal16.2g19.5g1g4.3g
Vehnäjauho puolikarkea 469g1608kcal47.8g328.1g5.6g16.4g
Grahamjauho 397g1300kcal41.9g240.7g8.7g39.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g9255kcal294.8g1275.8g290.8g160g
Valittu annoskoko1920g4628kcal147.4g637.9g145.4g80g
Annoskoko puolitettuna960g2314kcal73.7g319g72.7g40g
Arvot/100g100g241kcal7.7g33.2g7.6g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112785