Sitruunamarengit

Aineet kulhoon ja vatkaa kovaksi vaahdoksi.

Vaahto on valmista, kun kipon voi kääntää ylösalaisin (omalla vastuulla).

Nostele pikkulusikalla pieniä nokareita leivinpaperille ja paista pari tuntia ~100 asteessa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)1521g639kcal149g22.8g1.5g0g
Sokeri 323g1312kcal0g322.8g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton76g16kcal0.2g1.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g3933kcal298.4g693.6g3g0.2g
Valittu annoskoko1920g1966kcal149.2g346.8g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna960g983kcal74.6g173.4g0.8g0.1g
Arvot/100g100g102kcal7.8g18.1g0.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123859