Paella

Ruokalusikallinen öljyä pasitamiseen.

Kypsennä suikaloitu sipuli ja pilkottu valkosipulit pannulla.

Lisää hernemaissipaprikat, ja paista ne kypsiksi.

Lisää keitettyä riisiä, mausta soijalla ja kurkumalla.

Kun pasitos on kuuma, lisää lopuksi katkaravut (Apetit suolaliemessä) ja simpukat(suolaliemessä).

Sopii sellaisenaan, myös kalan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy (100g)23g199kcal0g0g22.5g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 16g17kcal1.2g2.6g0.1g0.3g
Riisi, keitetty, suolaa 225g309kcal5.5g68.1g0.6g2.1g
Hernemaissipaprika rainbow (Rainbow), annos 100g676g473kcal33.1g81.1g4.7g0g
Soijakastike 23g14kcal1.2g2.1g0g0g
Katkarapuja liemessä 170g (Pirkka)639g479kcal114.9g3.2g6.4g0g
Simpukkasäilyke, vedessä (Kela 1989), annos 100g301g292kcal58.6g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g3575kcal429.4g316g80.6g5.4g
Valittu annoskoko1920g1787kcal214.7g158g40.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna960g894kcal107.4g79g20.2g1.4g
Arvot/100g100g93kcal11.2g8.2g2.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=171560