Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)522g3762kcal0.5g0.5g418g0g
Vesi392g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 353g3119kcal0g0g352.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki653g366kcal55.5g32.7g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g14492kcal112g66.4g1544g0g
Valittu annoskoko1920g7246kcal56g33.2g772g0g
Annoskoko puolitettuna960g3623kcal28g16.6g386g0g
Arvot/100g100g377kcal2.9g1.7g40.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182880