Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 701g1000kcal87.6g2.1g71.9g0g
Sokeri 271g1100kcal0g270.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 311g1066kcal31.7g217.5g3.7g10.9g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g637g1593kcal0g395.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g9518kcal238.6g1770.8g151.2g21.8g
Valittu annoskoko1920g4759kcal119.3g885.4g75.6g10.9g
Annoskoko puolitettuna960g2380kcal59.7g442.7g37.8g5.5g
Arvot/100g100g248kcal6.2g46.1g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245513