Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g800g2960kcal36g248g200g29.6g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g320g352kcal73.6g0g6.7g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g400g560kcal30.8g48g28g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)300g60kcal1.8g10.5g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g7918kcal287g622.6g471.6g62.6g
Valittu annoskoko1920g3959kcal143.5g311.3g235.8g31.3g
Annoskoko puolitettuna960g1980kcal71.8g155.7g117.9g15.7g
Arvot/100g100g206kcal7.5g16.2g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263822