Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 295g1819kcal71.1g19.5g159.5g21.3g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl169g574kcal23.6g94.5g11.3g18.6g
Vehnäjauho puolikarkea 338g1158kcal34.4g236.3g4.1g11.8g
Rypsiöljy 127g1120kcal0g0g126.6g0g
Vehnälese 42g96kcal5.6g6.5g1.9g15.8g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 422g189kcal1.2g42.2g0.4g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g169g601kcal0.5g150.2g1.4g7.8g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 63g234kcal11.7g7g13.7g19.2g
Hunaja 127g418kcal0.6g102.3g0g0g
Siirappi, tumma169g540kcal0.2g124.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g13498kcal297.8g1566.8g637.8g189g
Valittu annoskoko1920g6749kcal148.9g783.4g318.9g94.5g
Annoskoko puolitettuna960g3375kcal74.5g391.7g159.5g47.3g
Arvot/100g100g352kcal7.8g40.8g16.6g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266500