Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 219g313kcal27.4g0.7g22.5g0g
Sokeri 199g809kcal0g199.2g0g0g
Fariinisokeri199g810kcal0g199.2g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g479g402kcal5.3g87.6g1.9g8.6g
Voi 100g723kcal1.2g0.4g81g0g
Vehnäjauho puolikarkea 498g1710kcal50.8g348.9g6g17.4g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.8g0g0g
Suklaa tumma 199g1030kcal7.8g106.2g61.8g10.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g11756kcal186g1923.6g346.4g73.2g
Valittu annoskoko1920g5878kcal93g961.8g173.2g36.6g
Annoskoko puolitettuna960g2939kcal46.5g480.9g86.6g18.3g
Arvot/100g100g306kcal4.8g50.1g9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276181