Banana Bread

HUOM! Aineksista puuttuu 1/2 tl ruokasoodaa sekä 2/3 tl vaniljauutetta, joita ei löydy tuotehausta.

1. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään kulhossa
2. Sulata margariini ja yhdistä munat, piimä sekä margariini ja vaniljauute keskenään
3. Muussaa ylikypsät (mustuneet) banaanit
4. Sekoita kaikki aineet keskenään, ÄLÄ vatkaa, vaan sekoita kevyesti, kunnes taikina on sekoittunut.

5. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka
6. Kaada taikina vuokaan
7. Paista 175 C uunissa keskitasolla noin 45 min tai kunnes kakku on kauniin ruskea.

8. Nauti!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 362g1241kcal36.9g253.2g4.3g12.7g
Tattarijauho, Myllynparas151g513kcal19.6g101.7g2.6g8g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 247g74kcal7.1g8.9g0.2g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g603g507kcal6.6g110.3g2.4g10.9g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 238g1686kcal0.9g0g190.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 181g227kcal19.9g0.5g16.3g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 106g45kcal10.4g0.4g0.1g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g9g24kcal0.3g7.2g0.3g5g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas -neste15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g8633kcal203.4g964.4g433g73.2g
Valittu annoskoko1920g4316kcal101.7g482.2g216.5g36.6g
Annoskoko puolitettuna960g2158kcal50.9g241.1g108.3g18.3g
Arvot/100g100g225kcal5.3g25.1g11.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321419