Punainen paputahna

Liota punaisia adzukipapuja yön yli. Huuhdo.

Laita kattilaan kiehumaan.

Kun saavuttaa kiehumispisteen laita hella pois päältä ja anna papujen olla 5 min. Vaihda vesi.

Keitä pavut kypsiksi miedolla lämmöllä.

Kun pavut ovat kypsiä laita lämpö täysille ja lisää sokeri.

Keitä tavoite tahmeuteen.

Jäähdytä.

Laskennallisesti 1 annos on 1 iso ruokalusikallinen.

Reseptistä tulee n. 35 annosta ja yksi annos painaa n. 20 grammaa

Sariel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Adzukipapu raaka (Risetti), annos 48g549g1755kcal120.7g318.2g5.5g65.8g
Sokeri 549g2227kcal0g548g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 823g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g7964kcal241.4g1732.4g11g131.6g
Valittu annoskoko1920g3982kcal120.7g866.2g5.5g65.8g
Annoskoko puolitettuna960g1991kcal60.4g433.1g2.8g32.9g
Arvot/100g100g207kcal6.3g45.1g0.3g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326976