Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi763g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 46g34kcal6g0.5g0.2g3.2g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)38g344kcal0g0g38.2g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl1054g3582kcal147.5g674.3g32.7g57.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g7919kcal307g1349.6g142.2g122.2g
Valittu annoskoko1920g3960kcal153.5g674.8g71.1g61.1g
Annoskoko puolitettuna960g1980kcal76.8g337.4g35.6g30.6g
Arvot/100g100g206kcal8g35.1g3.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331108