Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona795g541kcal97g31g1.6g0g
Emmental juustoraaste, lidl398g1463kcal115.3g0g111.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu497g626kcal54.7g1.5g44.7g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 139g423kcal12.2g77.1g2.6g19.3g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g72g88kcal5.2g11.5g2.4g49.9g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g6351kcal570.8g257.2g325.2g138.6g
Valittu annoskoko1920g3176kcal285.4g128.6g162.6g69.3g
Annoskoko puolitettuna960g1588kcal142.7g64.3g81.3g34.7g
Arvot/100g100g165kcal14.9g6.7g8.5g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334101