Suolainen kakku

Sekoita jauhot ja leivinjauhe kulhossa.

Pilko juusto, luumut ja kuoritut pistaasipähkinät.

Lisää ne jauhoseokseen.

Vatkaa munat, lisää vaahtoon öljy, maito ja jogurtti sekoita.

Lisää suola ja pippuria myllystä.

Lisää seokseen jauhoseos.

älä enää vatkaa vaan "taittele" seos sopivaksi.

ei haitta vaikkei olisi täydellisen sekoitettu.

Kumoa taikina pitkulaiseen kakkuvuokaan ja paista 180 asteessa 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton karkea jauhoseos (Semper), annos 500g352g1091kcal8.8g264g1.8g26.4g
Leivinjauhe 24g42kcal1.2g9.1g0g0.1g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g224g672kcal47g2.2g47g0g
Pistaasipähkinä, Parrots128g832kcal27.1g20.6g72.3g16.6g
Viikuna, pehmeä , kuivattu160g416kcal4.8g88g3.2g14.4g
Kananmuna 50g(kpl)640g806kcal70.4g1.9g57.6g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g240g2160kcal0g0g240g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)144g180kcal4.8g5.3g14.4g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g12400kcal328.2g782.2g872.6g115g
Valittu annoskoko1920g6200kcal164.1g391.1g436.3g57.5g
Annoskoko puolitettuna960g3100kcal82.1g195.6g218.2g28.8g
Arvot/100g100g323kcal8.5g20.4g22.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375613