Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 569g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 161g654kcal0g161g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g28g89kcal3.1g17.1g2g8g
Kananmuna, omega, 1 kpl52g68kcal6.8g0.2g4.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 863g2961kcal87.9g604g10.4g30.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl190g1707kcal0g0g189.6g0g
Hiiva 47g35kcal6.2g0.5g0.2g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g11026kcal208g1565.6g413g83g
Valittu annoskoko1920g5513kcal104g782.8g206.5g41.5g
Annoskoko puolitettuna960g2757kcal52g391.4g103.3g20.8g
Arvot/100g100g287kcal5.4g40.8g10.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384693