Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 293g407kcal36.7g0.9g28.7g0g
Sokeri 378g1533kcal0g377.4g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g40g156kcal0g39.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 649g2227kcal66.1g454.2g7.8g22.7g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 160g1415kcal0g0g160g0g
Porkkana 400g131kcal2.5g22.2g0.8g10.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g11737kcal210.6g1787.8g394.6g65.8g
Valittu annoskoko1920g5868kcal105.3g893.9g197.3g32.9g
Annoskoko puolitettuna960g2934kcal52.7g447g98.7g16.5g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400671