Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki628g351kcal53.3g31.4g1.3g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g628g4518kcal6.3g6.3g502g0g
Vehnäjauho puolikarkea 653g2239kcal66.5g456.8g7.8g22.8g
Leivinjauhe 13g22kcal0.7g4.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g14260kcal253.6g998.4g1022.2g45.8g
Valittu annoskoko1920g7130kcal126.8g499.2g511.1g22.9g
Annoskoko puolitettuna960g3565kcal63.4g249.6g255.6g11.5g
Arvot/100g100g371kcal6.6g26g26.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94330