Kaalikeitto con juurekset ja jauheliha

Tärkeä yksityiskohta on ruskistaa aluksi pilkottu sipuli ja sen verran kaalta kun kohtuudella paistinpannulle mahtuu.

Sen jälkeen kaikki ainekset isoon kattilaan perunat, porkkanat ja varsiselleri tietysti pilkottuina sekä jauheliha sopivan kokoisiksi pieniksi palleroiksi pyöriteltyina.

Vähintään tunnin keittoajan jälkeen voikin sitten ruveta maistelemaan herkullista keittoa.

Suolan ja pippurin kokki on laittanut sekaan varovaisen maistelun myötä.

Reseptissä oleviin maustemääriin ei kannata tuijottaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Nonno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali350g74kcal4.2g11.9g0.7g7.3g
Peruna, keskikokoinen 60g100g60kcal1.5g13g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g5.9g0.2g2.5g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka100g11kcal1.1g1.1g0.2g1g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Soijakastike50g30kcal2.6g4.7g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 100g138kcal18.7g0g7g0g
Voi, 1 tl, 5 g10g73kcal0.1g0.1g8g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g10g90kcal0g0g10g0g
Maustepippuri, annos 1g1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3845g1062kcal60.2g83g52.8g26.8g
Valittu annoskoko1923g531kcal30.1g41.5g26.4g13.4g
Annoskoko puolitettuna961g266kcal15.1g20.8g13.2g6.7g
Arvot/100g100g28kcal1.6g2.2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105691