Lohipiirakka (karppi)

Sekoita mantelijauhot, leseet ja suola.

Nypi pehmennyt voi kuiva-aineiden sekaan.

Lisää valkuainen ja sekoita tasaiseksi.

Levitä leivinpaperin päälle piirakkavuokaan (n. 30 cm halkaisija).

Esikypsennä uunissa 175-200 asteessa, kunnes pinta saa ruskeaa väriä.

Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Uuniin n. 225 asteeseen kunnes pinta on reilusti ruskea ja täytteet kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Mauri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g210g1220kcal46g41.8g106.2g0g
Leseseos (3 viljan)61g156kcal10.2g20.8g3.7g18.4g
Voi 88g634kcal1g0.3g71.1g0g
Valkuainen (100g)70g29kcal6.9g1g0.1g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 700g1367kcal130.8g0g94.5g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g131g27kcal0.8g5g0.4g1.8g
Kananmuna kuoreton 192g275kcal24.1g0.6g19.7g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g262g735kcal6.6g9.2g73.5g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper122g355kcal31.8g0g25.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3850g9641kcal518.6g165.8g790.2g43.4g
Valittu annoskoko1925g4821kcal259.3g82.9g395.1g21.7g
Annoskoko puolitettuna963g2410kcal129.7g41.5g197.6g10.9g
Arvot/100g100g250kcal13.5g4.3g20.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267179