Karjalankastike

Laita karjalanpaistiainekset, sipuli, porkkana ja lanttu ja vähän vettä uunipataan ja anna hautua vähintään kaksi tuntia, mielellään jopa viisi tuntia.

Sekoita viherpippurikastikejauhe tai muu pussikastikejauhe tilkkaan vettä ja kermaa.

Sekoita pataan ja anna tekeytyä.

Tarjoa perunan tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1540 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g125g35kcal0.8g7.4g0.3g3.1g
Kahvikerma hyla Valio63g88kcal1.8g2.7g7.5g0g
Karjalanpaisti perinteinen sika-nauta (Atria), annos 700g875g1575kcal166.3g0g96.3g0g
Lanttu 150g43kcal1.5g6.9g0.5g2.7g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Vesi625g0kcal0g0g0g0g
Viherpippurikastike, Knorr, 1 pss13g56kcal0.9g5.7g3.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3850g3634kcal344.6g52.6g215.8g14.6g
Valittu annoskoko1925g1817kcal172.3g26.3g107.9g7.3g
Annoskoko puolitettuna963g909kcal86.2g13.2g54g3.7g
Arvot/100g100g94kcal9g1.4g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335139