Tomaatti-mozzarellapiirakka

Painele sulanut piirakka taikina vuokaan ja paista ~200 asteisessa uunissa n. 10 min. Ota vuoka uunista ja laita tomaatti-basilika tuorejuusto nokareita kuuman taikinan pohjalle ja levitä ne. Asettele tomaatti siivut taikinalle, ja aseta siivutettu mozzarella justo tomaattien päälle.

Ripottele puolitetut oliivit (n. 10 kpl) sekaan, sekä vihreää pesto nokareita.

Ripottele juustoraastetta ja asettele puolitetut (n. 6 kpl) luumu/kirsikka tomaatit päälle.

Paista n. 30-40 min. Nosta piirakka uunista ja revi tuoreesta basilikasta lehden palasia piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai800g2960kcal40g256g200g16g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g300g61kcal1.8g11.4g0.9g4.2g
Mozzarella light300g480kcal60g1.5g27g0g
Oliivi kivetön musta rainbow100g180kcal0.6g5.7g17g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g166g33kcal1g6.3g0.5g10g
Pestokastike, Barilla all Genovese, n. 1 tl60g322kcal3g1.8g33.6g2.6g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g100g290kcal33g0g17g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g100g160kcal8g4g13g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3852g8971kcal294.8g573.4g618g65.6g
Valittu annoskoko1926g4486kcal147.4g286.7g309g32.8g
Annoskoko puolitettuna963g2243kcal73.7g143.4g154.5g16.4g
Arvot/100g100g233kcal7.7g14.9g16g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175787