Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Sokeri 200g812kcal0g199.8g0g0g
Fariinisokeri200g812kcal0g199.8g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g480g403kcal5.3g87.8g1.9g8.6g
Voi 100g725kcal1.2g0.4g81.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 500g1716kcal51g350g6g17.5g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.8g0g0g
Suklaa tumma 200g1033kcal7.8g106.5g62g10.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3852g11793kcal186.6g1929.2g347.6g73.4g
Valittu annoskoko1926g5896kcal93.3g964.6g173.8g36.7g
Annoskoko puolitettuna963g2948kcal46.7g482.3g86.9g18.4g
Arvot/100g100g306kcal4.8g50.1g9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276181