Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)1943g13986kcal15.5g15.5g1554g0g
Sokeri 2720g11039kcal0g2716.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3108g10664kcal316.7g2175.6g37.3g108.8g
Kananmuna kuoreton 1709g2439kcal213.7g5.1g175.2g0g
Leivinjauhe 39g68kcal2g14.7g0g0.2g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 389g177kcal11.7g18.6g5.8g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 93g345kcal17.2g10.3g20.2g28.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g77435kcal1153.6g9913.2g3585g274.6g
Valittu annoskoko10000g38717kcal576.8g4956.6g1792.5g137.3g
Annoskoko puolitettuna5000g19359kcal288.4g2478.3g896.3g68.7g
Arvot/100g100g387kcal5.8g49.6g17.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299925