Syyspata

LAITA LIHAPALAT KANNELLISEEN VUOKAAN TAI PATAAN.

RIPOTTELE SUOLA PÄÄLLE.

KUORI SIPULIT JA PALOITTELE NELJÄÄN OSAAN.

KUUTIOI PORKKANAT JA LANTTU.

KUUTIOI PERUNAT.

LAITA PATAAN.

LISÄÄ LAAKERINLEHTI JA PIPPURIT.

LISÄÄ VETTÄ N. 4DL. JA LIHALIEMIKUUTIO.

LAITA KANSI PÄÄLLE JA KYPSENNÄ 150 ASTETTA UUNIN ALAOSASSA NOIN 2 1/2 TUNTIA.

TARKISTA MAKU JA LISÄÄ LOPUKSI PÄÄLLE RUNSAASTI PERSILJAA.

muut mausteet:

3 laakerinlehteä

suolaa

10 maustepippuria

1 lihaliemikuutio + vettä 4-5 dl

persiljaa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 344 grammaa

Katjuska1976

Katjuska1976 sanoi...

Muut mausteet : \r\n\r\n3 laakerinlehteä\r\n\r\nsuolaa\r\n\r\
n10 maustepippuria\r\n\r\n1 lihaliemikuutio + vettä 4-5 dl\r\n\r\npersiljaa


sunnuntai 01.09.2013 klo 09:56

AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistilihat perinteinen 700 g (Atria), annos 700g3390g6102kcal644.1g0g372.9g0g
Sipuli (kuorittu)484g131kcal6.3g23.2g1g8.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g1574g441kcal9.4g93.6g3.1g39.3g
Lanttu 387g112kcal3.9g17.8g1.2g7g
Peruna, keskikokoinen 60g1743g1046kcal26.2g226.6g1.7g15.7g
Vesi2421g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15662kcal1379.8g722.4g759.8g140.4g
Valittu annoskoko10000g7831kcal689.9g361.2g379.9g70.2g
Annoskoko puolitettuna5000g3916kcal345g180.6g190g35.1g
Arvot/100g100g78kcal6.9g3.6g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377085