Riistakeitto

Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aallotar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 104g105kcal1.3g5g8.5g1.8g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl54g485kcal0g0g53.9g0g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto519g1452kcal98.5g0.2g114.1g0g
Purjosipuli 1203g275kcal21.8g28.9g2.4g25.3g
Vesi, vesijohtovesi 5393g0kcal0g0g0g0g
Poronkäristysliha(Lapin liha)1556g2147kcal326.7g0g93.3g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto311g871kcal59.1g0g68.5g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl31g78kcal3.7g0.5g6.8g0g
Keittojuurekset, Rainbow830g207kcal7.5g39.8g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g11242kcal1037.2g148.8g700g54.2g
Valittu annoskoko10000g5621kcal518.6g74.4g350g27.1g
Annoskoko puolitettuna5000g2811kcal259.3g37.2g175g13.6g
Arvot/100g100g56kcal5.2g0.7g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198836