Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 6512g20870kcal1743.2g0g1558.9g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]1302g4395kcal156.3g0g481.9g0g
Kananmuna kuoreton 512g730kcal64g1.5g52.4g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia930g1395kcal158.1g0g83.7g0g
Juusto, mozzarella 558g1455kcal103.8g0g113.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g186g194kcal14.7g30.3g1.1g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g58079kcal4480.2g63.6g4582.6g7.4g
Valittu annoskoko10000g29039kcal2240.1g31.8g2291.3g3.7g
Annoskoko puolitettuna5000g14520kcal1120.1g15.9g1145.7g1.9g
Arvot/100g100g290kcal22.4g0.3g22.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229588